mandag den 22. november 2010

En begivenhedsrig weekend

Som de fleste nok er klar over fik vi kåret Danmarks bedste boulderer her i weekenden. Claus Vedel tog endnu engang titlen hjem i overlegen stil og Michelle Theisen mantlede sig til sejer hos pigerne. Se OPC bloggen og Stonemonkey for yderligere info. Derudover var TV2 Fyn var på besøg og lavede et lille indslag om konkurrencen - se det hér. Hvis ikke man er fynske svinger klubber og folk der spiller på kokosnødder kan det anbefales at springe til 18:45 i indslaget.

Mens der blev kæmpet om pladserne i Odense havde andre travlt på klipperne. Jacob Stærk levede op til navnet og sendte den klassiske Cage Free 8A i Boulder Canyon i Colorado - en flot afslutning på et godt efterår hvor han også fik sendt fire 7C'ere. Jacob markerer sig dermed som en rigtig god allround klippeklatrer, da han nu har lavet både 8a rute og 8A boulder.

En anden god nyhed er at Poul Adamsen er på vej tilbage efter en slem skulderskade. På en forlænget weekend til Chironico lavede han 2 x 7C, så klippeformen er ved at være på plads igen. Personligt tror jeg at vi kommer til at høre meget mere fra Poul i denne sæson - så hold øje med ham på 8a.nu.

Herre Top 3:

Dame Top 3Signe Poulsen kom på 3. pladsen men var kørt hjem inden podiet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar