søndag den 26. september 2010

En våd sæsonstart

Efter en fantastisk tur til Colorado var det atter tid til at rette opmærksomheden mod den svenske granit. Derfor sad jeg tidligt lørdag morgen i Subaru'en sammen med Paw, Kalle og René Thyme fra OPC på vej over sundet på vej mod Kjuge. Vejret i København var ikke det bedste (let regn) men vi holdt håbet højt, da de svenske meteorologer havde lovet tørt hele dagen. Men jo tættere vi kom på Kristianstad jo mindre blev håbet og dette syn var hvad der mødte os ved indkørslen til parkeringen - ikke just prime conditions!


Ankomst til Kjugekull



Vi satte derfor kursen mod Anders og Nina i håb om en god kop kaffe og lidt hygge mens vi ventede på bedre forhold. Det var som altid en fornøjelse at komme på besøg og efter en time eller halvanden gik vi en tur i skogen for at rekognoscere og fordrive tiden. Skogen var stadig gennemblødt og vi overvejede kraftigt at køre hjem til Copenhagen Boulders eller tage en smut forbi Skåne klatreklub for at få afløb for klatrelængslerne. Kalle insisterede dog på at vi gav det en chance og til sidst samlede vi udstyret og gik mod Kluvna Stenen. Her var både Mödomsrovet, Död och Pina og Glasögonorm ved at være tørre, så vi tog skoene på og gik i gang. Mens vi arbejde lidt på Harald Bohlin's 6C travers ind i Mödomsrovet (uden held) fik Kalle repeteret Död och Pina og Paw repeterede Glasögonorm.


Kalle sender Död ocg Pina


Derefter gik vi til Ken Titan som vi desperat prøvede at tørre op, hvilket aldrig lykkedes helt. Paw og Kalle viste dog igen vejen og begge repeterede i god stil. René og jeg kom aldrig rigtigt fra jorden (på grund af den fugtige sloper - selvfølgelig!) og måtte til sidst give op med ømme biceps og knuste drømme. Næste gang!


Paw på Glasögonorm's fugtige slopers



Alt i alt endte det med at blive en rigtig hyggelig dag og det var godt at komme afsted efter en lang og varm sommer. Nu mangler vi bare at efteråret melder sig med koldt og klart vejr, så vi for alvor kan få gang i sæsonen :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar