lørdag den 26. maj 2012

før varmen og myggene kom

Dobbel hæl kompression og kropsspænd får een igennem de første flyt på Dramaten, 7b+, i Torsebro. Der er ikke så mange tunge problemer i området, men Dramaten er klart et smut forbi værd.

mandag den 14. maj 2012

Grønt

Jack søger efter greb mod toppen på den efterhånden godt tilmossede Barnforbjudet på Kjuge

tirsdag den 8. maj 2012

Referat fra Ballesteinfestivallen i Bø, Norge

I de sidste dage af mit første heat i Font boede jeg i lejr med nogle nordmænd på gratiscampen. Ud over at være en festlig flok er de også bagmændene bag udviklingen af bouldering omkring universitetsbyen Bø i Telemarken i Norge. De har nyligt udviklet en del i et område omkring Erikstein og på den baggrund arrangeret en festival til at præsentere området for masserne, hvilket løb af stablen den forgående weekend. Det er planen at festivallen skal gentages næste år. Jeg kunne ikke selv være med i år men kunne være meget fristet til at slå et smut forbi næste år eller før. Her er et kort refereat fra weekenden og her er en webfører over området.

mandag den 7. maj 2012

roof

Jeg skød ikke selv noget video da jeg var i Bleau, men fik dette lille klip sendt fra Rune og hans kæreste. Det er skudt på et lille pocket kamera, så billedekvaliteten er desværre skidt og rystet. Men fedt problem alligevel, som var lækkert at få med hjem.



onsdag den 2. maj 2012

sidste skud fra skoven


Mads på en af skovens mange slabs, her i F. Sablons

Modulor, 7b+  i Sablons er Morpho med stort M. Selv med mine 183 og monkey-index på +5
 kan jeg kun lige akkurat nå ud i kompressionen

Taget "Antre de Druides" i F. Erimitage. Mega flot, mega vådt.