onsdag den 21. december 2011

søndag den 18. december 2011

Bjørn går Sonic ss

Har lige været i CB og støtte ind i bæstet Bjørn der lige har været en tur på Kjuge. Han serverede så lige en virkelig imponerende en-dags ticklist. Sonic ss 8a+ og 3x 7c+, Ferdinand ss , Duke of Alba og Huggsexa. Han fortæller sikkert lidt mere på sin blog snarest. Stærkt gået Bjørn. Stort tillykke her fra!!

onsdag den 14. december 2011

Status og et sidste skud fra SA

Siden jeg bare har været strandet ved mit skrivebord og mine bøger i månedsvis, har jeg ikke meget nyt at byde ind med på bloggen disse dage. Ingen nye ture eller spektakulære sends at beretter om. Jeg sidder bare tilbage med minder fra forgangne ture og visioner og drømme om nye. Jeg begynder langsomt at mærke kræfterne vænne tilbage når jeg i ny og næ slår vejen forbi CB, og min motivation for at træne begynder også stille og roligt at indfinde sig. Siden i sommer er der sket flere ting i mit liv ud over skader, der har sendt min motivation stort set mod nul. Jeg har kunne gå mange dage uden at tænke på klatring og i så fald slet ikke orket at skulle gøre noget ved det. Men nu begynder det at lysne. Jeg kan mærke glæden vende tilbage og er så småt begyndt at overveje hvad næste år skal bringe, og ligeledes hvordan jeg skal planlægge min træning. Men jeg kan også mærke at jeg skal passe lidt på min krop efter så lang tid på lavt blus, så vil tage det stille og roligt lidt endnu. Men glæder mig til at komme tilbage i gamet!!
Her er lige et sidste skud minder fra årets fedeste tur. God Jul til jer alle!!


J. Stærk på Black velvet
En crowded aften session på Witness the Sickness

Kiesl
Roadside
Alex på Sunset Traverse




The Master Chef
En uge efter hjemkomst

lørdag den 10. december 2011

Tilbageblik

Min personlige triumf i år var at lave min første 8. grads boulder, Black Velvet i Rocklands. Her ses stenen fra siden, så man kan se hvor overhængende den faktisk er. Problemet starter siddende med et langt flyt fra et jug til en lille crimp-slot slot ca. midt på væggen og derefter et launch mod kanten. Her er det Sims der forsøger sig.