lørdag den 27. august 2011

Caroline

I min kedsomhed herhjemme, mens jeg venter på at min ankel skal blive bedre, har jeg fået lavet denne lille film. Caroline var som sagt en af mine fedeste sends fra Rocklands. Problemet er ca. 20 graders overhængende, og er en drop-knee og pinch fest. Højre hånd flyttes 3 gange i træk fra pinch til pinch, der bare bliver dårligere og dårligere. Det tog mig ca 3 timers beta-testning og forsøg samme dag før den kom i kassen.

onsdag den 24. august 2011

So long Rocklands

3 uger i paradis er nu slut og det har været en helt fantastisk tur, fraset min ulykke i sidste uge. Davids billeder og Simon's vidner om dette og jeg kan kun istemme at det helt sikkert er et sted jeg skal tilbage til igen i en nær fremtid. Klatringen dernede passer min stil rigtig godt og min hårde træning op til viste sig også at bære frugt. Jeg fik åbnet en ny grad og etableret mig lidt bedre i 7c+'erne med en række helt fantastiske sends. Weichei, Caroline og Berserker, er nok dem jeg vil huske bedst. De byder hver især på helt unik klatring i hver sin stil, og indbefatter hvad jeg mener er essensen i bouldering.

Turen løb op i ca 10.000 kr pr. mand, alt inklusive, hvilket må siges at være en fair pris for 3 uger. Det er, pr. uge, ikke mere end man giver for en tur til Schweiz, men det kræver også at man så er der i minimum 3 uger.

Samme dag vi kom hjem, tog jeg til lægen og fik taget en check-up røngten af min ankel og det blev bekræftet at der ikke er noget brækket, hvilket jeg selvfølgelig er glad for. Men den er stadig hævet og blå-lilla, og gør ondt, så jeg er stadig nervøs for mine ligamenter. Mere om det i de kommende uger.

Her er mit bidrag af billeder fra turen. Simon står for videoredigering, så hold øje med OPC's blog.

Simon på Minki 7b

Jacob tester Black Velvet 8a

Simon på Throw Yourself Away 7c

Jens på Throw Yourself Away 7c

Jens lader op til endnu et forsøg på Sunset Arete 7c

Alex arbejder på The Secret to Olives Preserve Cupboard 7b

Øgle

Alex på Dirty Lies 7a+

På vej hjem fra Roadside området

Jacob på The Rhino 7b+

Campens bar

The Hen House coffee shop



Adieu

mandag den 22. august 2011

Endnu en forstuvet fod

Vil bare lige melde mig ind i klubben for klatrere med forstuvede ankler! Vred om på venstre fod i CB her til aften da jeg landede i den flænge der er i madrassen i venstre side af hallen. Super ærgerligt og død irriterende da en sådan en flænge burde være repareret for længst. Så pas på ved klatring i det område! Anyways, ser nu frem til et par uger væk fra klatring og håber på at komme tilbage med fornyet motivation efter en pause. So long...

torsdag den 18. august 2011

Mm-mo-mo-MONSTERKILL: skades hattrick sætter københavnerne ud af spillet

Man kan kun blive misundelig på Davids fotografiske evner når man ser de billder. Men de viser virkelig hvor fedt et sted Rocklands er. Vi der er tilbage hernede har fået givet den godt gas, specielt Simon der efter en lidt rolig start er kommet op i gear og pakker 7c+'ere som var han betalt for det. Så har vi også fået selskab af Martin Munck og hans familie, der har rejst lidt rundt i nogle uger inden de kom her.

Men men, til de dårlige nyheder. Vi har været ramt af en række uheld der en efter en har sat os københavnere ud af spillet. Første hit var Jacob, der i weekenden, i et forsøg på at sætte Poison Dwarf Direct, rev noget i stykker i sin højre skulder. Han valgt at tage tidligt hjem for at nyde de sidste fridage med kæresten. Næste hit var mig selv. Jeg faldt af et problem og landte så jeg vrikkede min højre fod ud ad, og med stor sandsynlighed har revet mine mediale ledbånd til ukendelighed. Min ankel er hævet og blå, og jeg er bundet til et par krykker nu. Jeg har fået den tjekket hernede på det lokale hospital, og der er ikke noget brækket, men får den set på igen når jeg kommer hjem. Jeg er dog oven på, og godt tilfreds med hvad jeg har fået ud af turen, så jeg slapper bare af indtil vi flyver hjem søndag.
Tredje og forhåbentligt sidste hit ramte Alex, der faldt på stort set samme måde på det samme problem, dagen efter mig. Han vred også om, men det ser ikke ud til at være nær så slemt som mit heldigvis. Men det er nok til at han er ude nogle dage og har lidt ondt når han går.

Håber ikke vi ser flere ulukker, så odense boys kan få lukket og slukket turen på værdig vis.

Billder og video følger når vi er hjemme igen.

søndag den 14. august 2011

Rocklands billedreportage

Er hjemme igen efter 3 uger i Rocklands - ord er overflødige!



























torsdag den 4. august 2011

Tunge skyer og sending spree

Med en dårlig vejudsigt og mørke skyer over landet da vi vågnede var vi ikke just optimistiske da vi gik mod klipperne. Heldigvis blev det ikke til regn før kl 17 og temperaturene hold sig lave så forholdene var mega gode. Vi gik mod en sten med lutter klassikere, og der blev sendt i stor stil. Human energy 7a er en fantastisk overhængende arete der giver lidt pump. På modsatte side gik tag problemet Born Into Struggle 7b+ i posen, og ved siden af var der lækre moves på Throw Yourself Away 7c+. Dagen blev afsluttet med at mig og Jacob fik sat Jaws 7c, der ligger på en sten, der ligger helt ude på kanten af en høj klippe, med et langt lodret drop og udsigt over hele dalen!! Fantastisk setting! Her til aften har regnen taget til og vi vender næsen mod Clanwilliam for at spise ude.

tirsdag den 2. august 2011

Rocklands rocks

Så har vi fået skudt vores tur igang og vi har nu givet den gas i to dage. Jeg har selv fået sat mine to hovedprojekter så jeg er yderst tilfreds! Læs mere på packing crews blog.