mandag den 28. marts 2011

Girighet

Det er vist dette problem som det lykkedes Bjørn at flashe i sidste uge. Det er blevet sat op af Kalle i starten af 2009.


Girighet 7C FA from Carl-Ola Boström on Vimeo.

lørdag den 26. marts 2011

Bjørnen kommer

Når vi nu taler om en dag med gode sends, så er dette indlæg på Bjøn Iisager's blog også lige værd at tage et kig på. Den slutter med...

"Dagens tick list søndag d. 20 marts:
monolith 7a - flash
det gådefulle folket 7B
Super getto 7B
? 7C - flash"

Jeg tror godt jeg ved hvilket 7c problem han taler om, men ved ikke hvor det ligger.
Den dreng rykker snart fra os alle sammen!!!!

Og så på en onsdag

Som odense drengene hurtigt opdagede (se link OPC) var vi faktisk en større flok der fandt tid til at benytte det fantastiske vejr i onsdag til at tage til Kjuge. Høj sol og 10 grader fik vi, så det var ren balsam for sjælen. Madrid og undertegnede havde først og fremmest Abe Index i kiggerten, men det blev kun Madrid der fik den taget hjem (se top-banner). Jeg måtte bide den over i 2, men alle bevægelserne sidder der nu, så nu er det bare et spørgsmål om at få tid til at kommer der over igen og få den sat.
Aerodynamitten var en fiks lille sag, men som Simon i sin tid skrev da han lavede den, "kan dog stadig ikke lave Balthazar" holder også for mit vedkommende.


Madrid catcher på Aerodynamitten

torsdag den 17. marts 2011

Er The Game ved at få sin 3. bestigning?

Lidt sladder fra facebook!

By courtesy of Jacob Stærk. 


2. bestigning af Carlo Traversi


The Game. Raw and Uncut. from brandon amos on Vimeo.

søndag den 13. marts 2011

Regn i Bleau + Sol i Annot

Er hjemme igen efter et par klatreture i det franske. I uge 8 stod den på slopers i Bleau og i uge 10 stod den på endnu flere slopers, denne gang i Annot. Pga. generel travlhed (jobskifte og renovation af badeværelse) bliver det en kort update, primært bestående af billeder. I Bleau var vejret ikke just med os og jeg endte med at få spank på mit projekt (2 gange) men i Annot var heldet anderledes med os og det blev til mange gode problemer. I sammenligning med Bleau skal det dog siges at Annot virker ret soft grederet! Ellers må billederne tale for sig selv - sammen med en kort tekst!

Paw "varmer op" på et klassisk sandbagget problem i 95.2

Rasmus i Bas Cuvier

 Paw sender Les Pieds dans la Lune 7A+ i 95.2

Paw arbejder på Vandale 7C i J.A. Martin

Rikke i sektoren Requiem for block i Annot

Kim sender den klassiske 7B travers La Sylvanade i Annot

Rikke topper ud i den mindre sektor Rue du Plaisir

onsdag den 9. marts 2011

Forbudt for børn

Denne weekend bød både lørdag og søndag på fænomenalt godt vejr over skåne. Sol fra en skyfri himmel, en luftfugtighed i omegnen af 50% og temperaturer behageligt lige en grad eller 2 over frys, Så bliver det simpelthen ikke bedre. Jeg var selv afsted søndag med Martin Sørensen bag rettet og Madrid, Munck, Arnaud og undertegenede klemt ind i Martins minibus.
Jeg havde store forhåbninger for dagen, da jeg siden min sidste tur her ligget og trænet dødhæng, specielt med venstre hånd for at kunne være sikker på at holde første bevægelsen på Colosseum ss. Træningen havde givet pote og jeg kunne lave første bevægelsen stort set hvergang. Så efter endnu et misset skud mod slut-jug'et og et par ekstra go's sad den i skabet.

Madrid giver Colosseum ss nogle skud

Madrid havde i mellemtiden valgt at koldstarte på Det gåtefulde folk som han fik sendt i 3. go. (den dreng er en maskine), Martin fik lukket både Ghetto og Super Ghetto og Munck satte Abe Index med en ny beta (ingen match på crimpen, men venstre hånd rykket ned i underklingen fra Stålmanden og så slå højre hånd til kanten).
Vi mødtes med Anders Mikkelsen der mente at Barnforbjudet ville være et nemt send så det var næste stop. Selvom jeg ville gemme kræfter til Sonic, valgte jeg at give den et go efter at have set de andre på den. Det blev til et flash selvom jeg undervejs var sikker på at hele projektet ville ende i forstuvede ankler og brækkede arme og ben. En virkelig skræmmende oplevelse. Som jeg har sagt før, jeg har det virkelig skidt med high-balls, så hvordan jeg stadig overbeviser mig selv om at jeg skal på dem indimellem er mig en gåde.
Sonic fik jeg igen ikke lukket men så er der jo stadig glæden ved at have et projekt.

Barnforbjudet's skræmmende højde

tirsdag den 1. marts 2011

Træning træning træning

Odense drengene har igen rykket igennem på Kjuge. Denne weekend fik Simon sat Matador ss  (7c+) og Jens fik sat klassikeren Adamantium (7b+). Godt gået må jeg sige, tilløks her fra! Begge gutter skal Madrid og jeg jo som sagt med til Rocklands til sommer og hvis formen kan holdes kommer den tur helt sikkert til at byde på en del spektakulære sends. Madrid er jo altid stærk, så spørgsmålet er bare om jeg selv kan nå at få banket mig op i form igen og holde mig skades fri. Har døjet lidt med en langfinger der hyperekstenderer, og dermed er blevet lidt forstrukket, men den er i bedring så er fortrøstningsfuld.