søndag den 30. januar 2011

Supplerende billeder

Ja som David skriver så var det en dejlig sæsonstart og for mit vedkommende et kærkomment gensyn med Kjuge. Jeg havde egentlig troet at Gladiator skulle være et projekt for de kommende måneder, så at få den lukket så hurtigt kom lidt som en overraskelse. Jeg havde lidt en følelse af at mine arme var blevet til vingummi de seneste måneder, og hvis det er udgangspunktet skal jeg måske sætte mine mål lidt højere, men nu må vi se:)


David får lukket Våroffer, stabilt og velfortjent


og ja sneen og isen ligger stadig på toppen af de fleste sten

Mht. til min og Annes rejse, og den smule vi har fået klatret, så kommer der snart lidt billeder og lidt video. Selvom det ikke blev til meget fandt vi stadig nogle fede områder der er værd at nævne. Så kig forbi snart igen. 

Kjugekull

Så er sæsonen 2011 skudt i gang! Et slæng bestående af Arnaud, Yoann, Henrik, Benjamin, Bølling og jeg selv satte i går morges kursen mod Kjuge og det endte med at blive en fantastisk dag - i hvert fald for de 2 Boulderers Turf repræsentanter. Rasmus gjorde kort proces med både Gladiator 7C og Korsfäst 7B og viste at 6 måneders jordomrejse ikke nødvendigvis går ud over klatreformen. Selv fik jeg lukket mit projekt fra efteråret Våroffer 7B og lavede Yoda 7A+ i få forsøg  - de mange timers udstrækninger over vinteren begynder at vise resultater! Derudover fik jeg lavet Merquez 7A, Sommarnatt 7A og repeteret Axelmakten 7A. Jeg ved ikke om det var det gode stick eller jeg bare er blevet stærkere, men alle problemerne føltes lidt soft! Anyway, det var en super dag og det lover godt for resten af sæsonen. Stay tuned...

Rasmus sender Gladiator 7C
 

Anders varmer op på Sputnik 6C