fredag den 22. oktober 2010

Endnu en weekend drukner i regn

Så er det en realitet. Weekendens tur til Kjuge er aflyst pga. dårligt vejr! Så det bliver endnu en træningsweekend i Copenhagen Boulders. Vi krydser fingre for bedre vejr de næste uger. Her er der nogle film til at holde motivationen oppe på fra Black Diamond.



BD athlete Chris Webb Parsons in Joe's Valley, Utah from Black Diamond Equipment on Vimeo.



BD athlete Chris Schulte bouldering in Hueco Tanks, Texas from Black Diamond Equipment on Vimeo.



BD athlete Chris Webb Parsons bouldering in Hueco Tanks, Texas from Black Diamond Equipment on Vimeo.

mandag den 11. oktober 2010

Alex Puccio

En af de bedre Outside forsider
 

Tjek mere hér  ;-)

onsdag den 6. oktober 2010

Lidt billedmateriale

Her er lige lidt billeder fra havd Anne og jeg har haft fingrene i indtil videre Det er som sagt ikke blevet til det helt store, men jeg tror ikke min form gaar helt tabt, men det kan jo naa at aendre sig. Anne`s albue goer stadig lidt ondt men hun er snart helt paa toppen igen, og bliver med garanti klar til at give den gas paa NZ.

I naerheden af Amaicha i Tucuman provinsen, Argentina. EN fin lille ca 6a arete. 

Samme sted men i en udtoerret flodseng, hvilket gjorde stenen meget mere poleret. 6c paa hidsige slopere. 

ISan Pedro de Atacama i det nordlige Chile. Byens eneste klatrevaeg, der laa paa vores campingplads,  som var det foerste sted vi gik ind.

Den ene af to mulige sten at bouldre paa i miles omkreds i nationalparken Pan de Azucar i det nordlige Chile. Der var dog flere rigtig fine problemer paa denne sten, og alle varianter og eleminationer blev ogsaa taget i brug for traeningens skyld. Video kommer engang.

 La Serena. Dette er kun den ene af magen sektorer i omraadet. De fleste ligger ved kysten som her men der skulle ogsaa vaere noget i bjergene omkring.
Anne i heelhook og sloperaktion i omraadet ovenfor.

En af omraadets testpieces, ca. 7a. Meget akavet naesten vandret start, og videre paa slopers.


fredag den 1. oktober 2010

Nyt fra en rejsende

Hej klatrefolk derhjemme. Saa er der lidt klatrenyt fra min side. Anne og jeg har nu rejst rundt i naesten en maaned, og faaet set en del af det nordlige Argentina og er nu paa vej ned gemmen chile. En smule klatring er det blevet til undervejs men kun paa nogle mindre sten som har fundet rundt omkring, for at holde kroppen lidt i gang.
Men har for 2 dage siden ankom vi til den chilenske kystby La Serena og blev 15 min efter stoppet af en fyr paa gaden der saa vores crashpad og med det samme inviterede os ud og klatre. Det viste sig at kysten omkring byen er et mekka af hundredevis af boulders der bare venter paa at blive udviklet. Ham og hans kammerater er allerede igang, men der er ikke mange klatrere i chile saa det tager lidt tid. Men det jeg fik set og proevet var virkeligt fedt. Han sagde at nogle besoegende fra USA havde sammenlignet stilen med Hueco Tanks. Jeg skal ikke kunne sige om det passer, men super fedt det var det. Der skulle ogsaa stille og roligt vaere begyndt at blive sat nogle 8a'ere op. Jeg tror paa at det i den naermere fremtid kan blive en rigtig fed boulderdestination, da potentialet virkede enormt. Man kan klatre hele aaret da temperaturene kun svinger mellem 10 og 25 grader. Jeg haaber jeg kan faa smidt en lille video eller et billede op snart. Men indtil videre kan i kigge lidt paa dem her. http://granitorojo.blogspot.com/ og http://www.escalandochile.cl/consultaboulder.php?zo=30. Det virkede som om de var lidt bange for at gradere for hoejt da det meste var blevet sat til V3. Ogsaa ruter jeg ville mene var mindst en 7a. Jeg saa kun en enkelt af de udviklede zoner med ca 50 problemer, men der skulle vaere en del flere zoner langs kysten.

Haaber eller i alle har det godt, og faar rykkt igennem.