onsdag den 23. juni 2010

Norrländsk kebab

En lille film om bouldering i Utby har set dagens lys. Der er ikke de spektakulære sends men den er alligevel meget hyggelig. Den får næsten én til at glemme hvor ringe boulderingen deroppe der!



Norrländsk kebab in Utby from Martin Arvidson on Vimeo.

lørdag den 19. juni 2010

Ny printet fører over bla, Magic Wood, Süstenpass og Val di Mello

Så lige på alpbpoulder at der lige er blevet udgivet en ny guidebog over nogle af de yperste alpe boulderområder, bla. Magic Wood.


Der vil sikkert være en del regraderede ruter for nogle af områderne.

søndag den 13. juni 2010

Nedtælling: 2 uger

I dag er der 2 uger til at turen går til Magic Wood. Som opvarmning kommer hér lidt billeder fra turen til den magiske skov i sommeren 2008.


 På vej til stenene...


Undertegnede på U-boot 6C


Paw på Stressman 7A


Jacob på Big Cheese 6C



Der kommer helt sikkert flere billeder fra Magic Wood på bloggen når vi er hjemme igen - og forhåbentlig også en lille film :-)

lørdag den 12. juni 2010

Mens vi venter

Det er jo ikke fordi der, lige i de her uger, sker det helt store i den danske boulderverden. Man hører i hvertfald ikke så meget til den. Der er ikke så mange turer og sends, men kan sidde og nørde info om, hvis man ligesom mig sidder med næsen begravet i bøger og tæller dagene til eksamen. Man skulle ellers tro at det forsatte kølige vejr ville holde Kjuge kørende lidt længere end hvad man ku forvente. Fra lidt sporadiske steder i verden ticker der dog som altid lidt sends ind fra the Wied's, og Martin Munck trækker også lidt i de tunge grader. Men hvad sker der lige nu ud over det og hvad kan man se frem til.


M.Møller er lige nu med familien i Bleau, så mon ikke der vi ser noget spektakulært fra den front. Folkene bag Copenhagen boulders kæmper en brav kamp for at nå at få hallen færdig og spilleklar til den 26. hvor 4. afdeling af Tour'en løber af stablen og hallen helt officielt åbner, med fest og løjer og live musik (AC/DC-jam...rock on). Boulder-konkurrence-containerne er blevet fast placeret ude foran, hvor man kan trække igennem og se solnedgangen mens man venter på at grillbøffen bliver færdig. Jeg selv tager som nævnt i forrige indlæg til Magic Wood med David Høj og Alexander Madrid d. 27., hvor jeg håber at mine led forliver på plads så der kan trækkes igennem. Her midt i eksamenstågen har jeg belønnet mit selv med et nyt ekstra lille crashpad, da jeg ved at man kun kan have for få i den skov. I august kan vi se frem til at høre mere fra Jens Gad og Katrine, da de tager til Rock Lands i Sydafrika, som forhåbentlig kan inspirere til en tur dertil selv engang. Odense drengenes planer står lidt han i det uvisse endnu, men mon ikke også vi kommer til at høre noget til dem.
Så er det vist også nok med den overspringshandling midt i læsningen. Glæder mig til ferie!!!!