onsdag den 28. april 2010

Tirsdagstræning i CPH-B

Jeg var lige et smut i sydhavnen igår for at træne og blev overrasket over så mange der allerede er begyndt at bruge hallen på daglig basis, super fedt at se. Stemningen var i top og der blev trukket igennem. Glæder mig til at se endnu flere folk på væggene lørdag, selvom jeg nok selv ikke er top fresh i mine guns da jeg tager til Kjuge fredag.


tirsdag den 27. april 2010

Halvvejs-færdig-event i sydhavnen

Bare en reminder om at den nye hal i sydhavnen nu står halvt færdig og at CPH-boulders derfor i samarbejde med Tour de Bloc stykker en lille event dag sammen til os d. 1 maj.; 50 problemer på 5 timer. Så drop de politiske taler og pils i fælledparken, og kom og støt op om klatremiljøet!!

lørdag den 24. april 2010

3 klassiske problemer i Fontainebleau

Har lavet en lille film med 3 klassiske problemer fra påsketuren: Vis-a-Vis 7A, Duroxmanie 6C og Holey Moley 7A. Alle sammen højest anbefalelsesværdige :-)


3 Classics from Font from David Høj on Vimeo.

fredag den 23. april 2010

Billeder fra Fontainebleau

Fandt endelig tid til at få lagt billederne fra årets påsketur til Fontainebleau op på Flikr. Se alle billerne fra turen hér.


Paw på Équivogue 7A+, en overset perle i l'Élephant.



Kenneth på en let solotur i l'Élephant



Kenneth sender Figure de Proue, klassisk 7A highball i l´Élephant

tirsdag den 13. april 2010

Billeder fra Mellby + Utby

Her kommer nogle supplerende billeder fra turen. Se flere hér.

Rasmus projekter Kayser Såsett 7C i Mellby



Mobsters sittstart 6C i Mellby

Fingrene i maskinen

David og jeg var sammen med Tom og Benjamin en tur i Göteborg og omegn denne weekend. Det endte med et sandt blodbad og fingerspidser der var ømme som bylder. Vi havde valgt områderne Mellby og Utby som ingen af os havde været i før. For at starte med det positive så var det rigtig flot natur og generelt pænt at kigge på,hvilket jo kun blev bedre af at vejret var med os, men så stopper det også der. Normalt vil jeg sige at Kjuge er hårdt for fingrene, men det er ingen ting i sammenligning. Det her var helt skørt så meget ens tutter blev flået. Specielt blev det hårdt når man var ene om at finde beta til et problem. Man nåede knap at få halvdelen af bevægelserne på plads før smertens tåre titte frem i øjenkrogen og man måtte takke af og finde nogle større greb. Alt i alt blev det derfor ikke til de tungeste sends, men nævnes skal dog David's flash af 'Norlands Guld', en af de få problemer med fingervenlig sten på nice slopers og min egen FA af  'Final Cut', en nice overhængende sloper-til-jug dyno.


MellbyUtby from Rasmus Bølling on Vimeo.

mandag den 5. april 2010

Påskesol over Kjuge

Mens der bliver rykket igennem i Bleau og Targassonne (se forrige indlæg), har vi andre måtte "nøjes" med nogle dage på Kjuge. Vejret var dog med os og der blev også sendt nogle tunge sager. A.Sund fik lukket Barbar og gav Lithium nogle ærlige forsøg, dog uden hæld, mens Christian Jürgensen og undertegnede begge fik lukket Adamantium og Monaro. Sidst nævnte er virkelige et fedt finurligt problem. Folk var valfartet til skoven fra flere lande og landsdele og opmuntrende tilråb gav genlyd i skoven, "Komm igen", "Geht sho' ", "kom så", så der var en fed stemning over alt.

Adamantium

Lithium


Monaro

søndag den 4. april 2010

Bleau update

På trods af dystre vejrudsigter er årets påsketur til Bleau gået over alle forventninger. Selvom der har regnet lidt stort set hver dag, har vi klatret alle dage den sidste uge, på nær fredag hvor vi tog en kollektiv hviledag. Sticket er overraskende godt og der er blevet sendt en række klassiske problemer. Paw sendte Bleau's Art 7B, Kenneth bl.a. La Pelle au Logis 7A og Nemesis 7A, og undertegnede Festin de Pierre 7A, Holey Moley 7A og vi alle sendte Vis-a-Vis 7A på samme dag. Derudover skal det nævnes at Jens Gad sendte 4 x 7C (3 af dem i Targasonne) inden han vendte kursen hjem ad - godt gået! Pt. er vi indlogeret på Hotellet Primierre Classe (navnet snyder!) i Nemours hvor vi drikker guldøl og ser Top Gear på Mac'en inden det går løs i morgen og tirsdag, som er vores sidste klatredage. Som en lille teaser kommer her et par billeder fra turen.

Opvarmning i Rocher des Souris


Kenneth på Crazy Horse