tirsdag den 30. marts 2010

Urban Boulder dag i KBH

En ny 'The North Face' butik åbner i centrum af København og de afholder en gratis Urban Boulder dag d. 10 april, med mulighed for at vinde premier. Kom Glad!

mandag den 29. marts 2010

Video fra boulder event i Copenhagen Boulders

Torsdagens event i Copenhagen Boulders var en stor succes. Der var både mulighed for ar teste nye fede problemer og få toppet dem man ikke nåede til sidste arrangement. Klatrefolket var mødt talstærkt op og stemningen var i top - så det kunne ikke være bedre. Ud over at klatre, fik vi lejlighed til at filme lidt, så dem der ikke nåede derud kan få syn for sagen. Personligt glæder jeg mig allerede til at komme hjem fra påske turen og give den gas i den nye hal :-)


Åbent hus i Copenhagen Boulders d. 25 marts from David Høj on Vimeo.



Åbent hus i Copenhagen Boulders d. 25 marts from David Høj on Vimeo.



Åbent hus i Copenhagen Boulders d. 25 marts from David Høj on Vimeo.

søndag den 28. marts 2010

Endnu en omgang sjaskvåd Bleau

De sædvanlige påskeboulderturer er skudt igang og som altid er Bleau et yndet rejsemål, men sms'erne er allerede begyndt at tikke ind om håbløse vejrforhold. Jeg trode personligt ikke det kunne blive meget værere en det vi oplevede i Bleau i Januar, men som det ser ud nu står den på regn hele ugen ud. Ne'tur!! Jens Gad og Nuggi der kom til Bleau igår, har allerede luftet ideen om at vende snuden sydpå til Targassonne istedet!

Også Kjuge sends lader vente på sig denne season. Håber på bedre udsigter næste weekend!

torsdag den 25. marts 2010

Boulder event i Copenhagen Boulders i aften

Husk at det er i aften at der er boulder event i Copenhagen Boulders - det bliver spændende at se hvor meget der er skruet op! Eventen starter kl. 18 og Boulderers Turf er på pletten med kalk, sko og kamera. Hér er en lille teaser for eventen - enjoy :-)

mandag den 22. marts 2010

Sagen: Rasmus vs. sin krop / dagen derpå

Først lige et tillykke til de to vindere af gårsdagens Tour de Bloc i PK, S. Østergaard og Jens Gad. (Se hele resultatlisten og en opsummering af dagen her).
Jeg selv sidder pt. i langstrækte forhandling med min krop, om den den syns klatring er en god ide og om den har lyst til at være med til sådan en omgang igen! Mine guns og pecs er stadig syret helt til, mine senetilhæftninger skriger om nåde og det mindste host eller nys får min ryg til at føles som en gammel mands. Men jeg tror udfaldet af forhandlingerne bliver at jeg kan melde mig tilbage i gamet igen, og at jeg bare må ignorer min krops umiddelbare klagen og nøjes med at tildele den en uges ferie og så ellers beordre den tilbage på væggen igen:) For trods de ømme muskler kan jeg vist kun være godt tilfreds med min præstation igår. Fik lige sneget mig ind på en finale plads og sluttede som nr. 10. Mit håndled klarede skærerne og har ikke brokket sig, så nu skal formen bare bankes op igen.


Selvom PK ikke efterlader meget plads til publikum var stemningen i top og der var blevet skruet nogle rigtig fine problemer til både indledende og finale som sædvanlig. Personligt er jeg gald for at jeg fik lukket indledene nr. 5, selvom det tog 15 go's (Se beta video på 'tour de bloc's side).
Tak til Jens og Martin og PK for en veltilrettelagt 3. afdeling af Tour'en.

Billeder fra Tour de Bloc i PK

Billederne fra Tour de Bloc i PK er nu oppe  - se dem hér.

lørdag den 20. marts 2010

Så er det PK's Tour

Så er det imorgen at slaget skal stå i PK, og vi er mange der glæder os og er laddet godt op til en god dag. Jeg ved som sagt ikke selv hvor meget mit håndled holder til, selvom træningen den sidste uges tid har gået rigtig godt, men hyggeligt skal det nok blive alligevel.

Billeder og måske video fra dagen vil blive oploadet her så hurtigt det kan lade sig gøre.

Ses imorgen til røv på svampen og den nybyggede diament!!

PS. til dem der ikke er på Frank's mailingliste; CPH Boulders holder åbenthus kl. 18.00 på torsdag d. 25. "Slesvig...det satme hot det smør".

mandag den 15. marts 2010

Hot or not??

Klik på "The Turfs" 5 cm over dette indlæg: læs - klik - læs og kommenter!

Så skal diamanten lukkes

Jeg tænkte at jeg lige ville give en update på den nye diamant i PK.
I weekenden fik den lidt gas med at pille greb ned og vaske dem og selvfølgelig også med at bygge lidt. Og nu begynder det at ligne noget!! Nu mangler der kun de to små slab-sider og lidt beklædning på toppen.

Desuden er alle greb nede og rene, så rutebyggerne går så småt allerede i gang fra tirsdag eller onsdag.

Bonusinfo: Vi får også nye madrasser i PK, så nu er det slut med at ikke turde give den gas fordi man er bange for dårlige landinger! Vi har allerede fået betrækkene - skummet kommer forhåbentlig i morgen eller onsdag!

Ses på grillen

søndag den 14. marts 2010

Træning i CPH boulders


Det kan godt være at temperaturen i den nye boulderhal lige nu ligger et par greader under marts normalen for det nordlige Sibirien, men væggene dem er der kun rosende ord til overs for. Var en tur forbi igår med Nuggi, Jens og Strøm og ofre hudlag på den gode friktion og sætte psykken lidt på prøve med de høje afslutninger. Men selvom det kan være lidt dodgy at lave en cruxbevægelse i 4 meters højde, er det fedt at opleve hvordan højden gør at ruterne får meget mere dynamik og variation end når det bare er 3-tunge-træk-og-så-kant, som jeg er vant til fra NKK.

Stort set alle skeletterne står færdig i den ene halvdel af hallen der, som planen ser ud nu, skal stå færdig d. 1 maj hvor rygterne taler om et større indvigelses arragement. Så det er nok en god ide lige at holde den dag åben indtil videre.

tirsdag den 9. marts 2010

Byggedag i PK

Jeg var lige ude og give en hånd med i PK, da de er ved at bygge en ny struktur der gerne skulle blive klar inden Tour'en kigger forbi d. 21. Det ser ud til at blive rigtig lækkert. Et ca. 50 graders overhæng med vinklede overhængende sider, der lægger op til en god omgang kompressionsklatring og shaky udtopninger, som PK'erne jo som bekendt er svært glade for.

Jeg har selv været på væggen for første gang i 1,5 måned. Det har været længe ventet, grænsende sig til næsten abstinenslignende træk med rysteture og koldsved. Men jeg kan da glæde mig over at jeg ikke er gået glip af det allesteds fraværende gode klatrevejr. Mit håndled føles godt selvom det hurtigt bliver træt, men ingen smerter. Jeg når nok ikke at blive top klar til Tour'ens 3. afdeling, men jeg kigger da forbi og klatrer lidt indledene ruter og så ellers skyder nogle billeder.