fredag den 19. februar 2010

Teaser Event i CPH Boulders


Frank Vilstrup og CPH Boulders havde som sagt inviteret til den første event på de hastigt fremvoksende nye vægge i Sydhavnen. Det ser allerede meget imponerende ud og man begynder at få et intryk af hvor stort det her ender med at blive. Det er jo lige før man burde begynde at kigge efter lejlighed i nabolaget. Den officialle åbning af hallen forventes at være omkring starten af maj, så det kommer sikkert til at passe fint med at jeg er kommet mig over min skade.

flere pics

torsdag den 18. februar 2010

mandag den 15. februar 2010

CPH Boulders event på torsdag

SÅ er der nyt fra det kommende bouldermekka i sydhavnen. De afholder en lille event på tordag d. 18/2, med en øl at skylle den efter med. Håber på at kunne komme og skyde nogle billder nu hvor jeg ikke selv kan klatre!
Billederne fra hallen ser lovende ud. Tjek flere her

søndag den 14. februar 2010

Billeder fra Bleau

De er ikke den bedste kval men her er et udvalg.



Jeg uploader nogle i en bedre kvalitet når jeg lige får tid!

lørdag den 6. februar 2010

Nyt klatrested i gentofte

Så er det vist også på tide lige at få smidt denne her på nettet. En topo over en jernbanebro i Gentofte som jeg har udviklet over de senere år, sammen med nogle kammerater.

  • Broen i Gentofte.pdf

  • Stenene byder på en anelse mere varierede greb end hvad vi er vant til på kastellet, og stedet er mindre udsat for grafitti.

    Indtil videre er der kun ruter op til ca. 6. grad, men der er potentiale til en del mere og hårdere hvis man ser sig godt for. F.eks. nogle traverser i en 7b-7c klassen vil jeg tro.
    Mere info om beliggenhed osv. står i guiden.

    A day i the life of a broken climber

    Så var det vist på tide at vi københavnere også fik kick startet en boulderblog. Så here goes.

    Alexander, A. Sund og undertegnede er nyligt hjemvendt fra en 14 dages tur i Bleau, med den gæve fynbo Simon (OPC). En tur med op og nedture, mest ned for mit vedkommende. Vejret var ikke just med os og jeg blev som bekendt skadet allerede på 2. dagen, i et forsøg på at flå l'Ange Naïf i 95.2 fra hinanden. De andre fik dog klatret de resterende få dage hvor solan tillod sig at kigge frem. Videoer og lidt billeder kan ses på OPC's blog. Jeg oploader lidt flere billeder her på et tidspunkt.

    Der er nu gået knap 3 uger siden siden skaden og jeg har lige fået gipsen af idag. Lægerne har konstateret at jeg ikke havde brækket noget alligevel, men der kan sagtens være bløddelsskader (ex. ligamenter) som de ikke kan sige noget om. Dette betyder, INGEN KLATRING, i ihvertfald en måned og ingen hård klatring i en del flere måneder. Genoptræning, genoptræning, genoptræning!!!